SHOPPING GUIDE - BLACK FRIDAY!
Det var väl ett j*kla tjat om att det är black friday i morgon hörrni, haha! Vet seriöst inte huuur många tidningar jag sett (på caféet) där texter - lika stora som papperet itself - skriker "shoppa shoppa shoppa!!" haha ... Får hela tiden upp att det är Crazyy deals på olika webbsidor i mitt instagramflöde och massa bloggare som delar ut rabattkoder här och var. Får allvarligt talat stress!!
 
...Inte för att jag inte gillar tanken av att fynda massa GRYMMA produkter till ännu grymmare priser såhär en månad innan jul (det är ju heaven lixom!) Men vet lixom inte vilken ände jag ska börja i?!! Ska jag köpa något till mig själv, vad behöver jag ens?, presenter? Julklappar?? Vilken butik har bästa priserna för denna produkt and so it goes on and on! DÄRFÖR mina vänner så tänkte jag i alla fall hjälpa er lite på traven och tipsa på några säkra shopping kort inför morgondagen! ♥ Så oavsett om ni ska skämma bort er själva lite eller passa på att checka av några julklappar så finns det GARANTERAT något i dessa webbshoppar! 
 
Here we goo ...
 
 
Ellos har ju allt ifrån skönhetsprodukter (perfekta julklappen enligt mig!) Skulle endast kunna få en massa bodytreats i julklapp och vara huur nöjd som helst, älskar goda krämer och dofter att använda på kroppen! Jätte stort utbud av både kläder och framförallt underkläder ocskå! Kika in!! WWW.ELLOS.COM 
 
Ååh, en utav mina absolut bästa butiker på nätet! Handlade bl.a min balklänning här, En dansk sida som heter www.americandreams.dk (@americandreamsdk på instagram, följ för inspo!) Var inga problem att beställa trots att det var utanför landets gränser, super smidigt och fööör snygga kläder! wow!  Under black friday har dem 25% på ALLT dessutom! SHOPPA SHOPPA!
 
Bring sportswear (www.bringsportswear.com) av självaste Alexandra Bring herself! Upp till 75% rabatt, stilrena och snygga träningskläder!! 
 
 
Givetvis så har både NA-KD, ASOS, VICTORIAS SECRET mm också erbjudanden! Så kör hårt!
 
Kram /Moa
 
 
 
 
 
Iza

Så snyggt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like