#RED TEAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baddräkt från Zara! 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
24H
 
 
 
 
Heeeeeeej!!! 
 
Har inte haft internet förens nu på hotellet så där av gles uppdatering. H E R R E G U D  vilket j*kla helvetes dygn vi hade när vi åkte hit?! Haha! På bilderna ovan var det lugnt men efter att vi landat i London som skulle vara en mellanlandning så började allt gå utför ... Det började alltså med att planet från London som skulle ta oss till Palma var försenat 2h. Fine tänkte vi och satte oss och tog ett glas bubbel. Klockan 20:30 på kvällen fick vi reda på att planet var för senat till kvällen därpå, alltså 24h?? Helt sjukt. Klockan hann bli ca 04:00 innan vi fick ta in på ett hotel mitt ute i på londons Country Side bland getter och kossor i princip som Norwiegan hade fixat åt oss... Vi kom med planet dagen efter på kvällen även om det också var 4h försenat vilket var tur. När vi sedan tagit oss till hotellet hittade dem inte våran bokning (!!) och tillslut, 06:00 fick vi ett tillfälligt rum. På morgonen efter, efter att ha sovit ca 2h gick vi ner till receptionen igen och SOM TUR VAR hade dom löst det. Hahaha, ni hör ju själva?! Just nu skrattar vi bara åt det och är så sjukt glada att vi ens är här och att allt har löst sig! Hotellet är jätte fint och vädret kanon, så inget att klaga över!! Men Norwegian kommer jag aldrig mer åka med, sorry alltså...
 
Har hunnit fotat lite så tänkte lägga upp snart, stay tuned!!
Kram /Moa ♥  
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BIKINI BOOZT + INSPO
 
 
Collage 1. Bikini med palmer - Rip Curl, finns hos Zalando // På mig - Spanien, // Baddräkt - Nelly 
 
Collage 2: Bikini i vänstra hörnet - Rip Curl, finns hos Zalando // Som jag bär - Spanien, finns liknande på Triangl eller Eyecandywear // Vit bikini - Victoria's Secret // Svart bikinitopp - Topshop // Svart + Rosa bikinitopp - Hunkemöller, finns hos Zalando.
 
 Collage 3: Bikini i vänstra hörnet - Panos Emporio // Som jag bär - H&M // På modell - Victorias Secret // Högra hörnet - Köpt i Spanien (liknande finns på Triangl)

 
... Tidsinställde detta inlägg innan jag åkte, hoppas ni finner lite inspiration! xo /Moa ♥ 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PACKING THE LAST PIECES +
 
 
De sista jag inhandlade innan resan, lite smink som tagit slut, en underbart god doftande After Sun från Hwaiian Tropic! Lär vara noga med att återfukta kroppen så man inte flagnar på en gång!! Kom ihåg! /Coachen,
Nu går tåget till Stockholm/Arlanda om en timme så ska fixa det sista ... Måla naglarna bl.a! Hehe! Vissa av er ser jag säkert där nere och ni andra får ha det så mysigt här hemma! ;-) 
 
Puss och Kram /Moa
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DINNER AT FERRY'S
 
 
God kväll på er! ♥ 
 
Hoppas allt är bra med er!! ... Klockan har tickat på till att bli näst intill mitt i natten när jag FINALLY blev klar med min packning inför Magaluf. Så går det när man börjar dagen (kvällen!) innan ... Standard! Tror i alla fall att jag fått med mig allt inklusive lite till då väskan knappt går och stänga, haha! Varför är det alltid så?! Man vill ju alderig uppleva att man saknar något plagg att ha på sig, så då blir det att man tar båda om man står och velar bland två plagg. Haha! Efter skolan åkte jag hem en snabbis innan jag åkte ner till stan och käkade på Ferrys med alla lärare på dansskolan. Det är en tradition vi gör när varje termin är slut, och Rickard bjuder på allt!! Haha, så då tar man ju de göttaste, ellerhur? ;-) Tog i alla fall deras klassiska hamburgare med Bacon vilket kanske kändes lite tråkigt. Skulle nog ta deras underbart goda fisk och skaldjurssoppa såhär i efterhand, men what to do. Burgers for the win! :)
 
NU mina damer och herrar ska Moa sova.  morgon bär det av till Maggan på studentresa, man kan ju officiellt säga att jag är klar med skolan nu? Sjukt det känns. Ska bli jätte roligt att komma iväg i alla fall! Är så taggad!!! 
 
Ha de bra hörrni! KRAM /Moa ♥ 
 
I
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg