VACATION MEANS NEW DESTINATION ...
 
 
 
Kvällen spenderades på Arlanda, all by myself. Tog tåget från Dalarna efter lunch för ville ha god marginal innan flyget skulle gå, vilket resulterade i några timmar att slå ihjäl på flygplatsen. Men det var mysigt, like always!
 
Vart ska jag då? Sitter just nu på Hawaii!! ... Sjukt! Haha skoja, landade i ett regnigt Umeå för ca en timme sedan och nu sitter jag nyduschad iklädd myskläder i min mosters soffa. Så kul att äntligen få komma upp hit! Det blir alltid lite av en healthy-weekend när man är här och hälsar på eftersom att hon jobbar som PT på gymmet här uppe som har europas största anläggning. Men det är bra, har blivit en och annan tårtbit för att inte tala om donken på bilden ovan hehe ... Så ser fram emot att göra något nyttigt här uppe! :D
 
I morgon ska vi först käka en låång frukost och sedan bege oss upp till gymmet, ska träna lite medans hon jobbar fram tills lunch och på kvällen blir det middag och ett glas eventuellt. Första gången jag inte är hemma på min födelsedag! Woho! Exciting ;-) Haha! 
 
Ha en himla fin kväll! Kram /Moa ♥ 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like