A QUESTION
... Fick många frågor angående blusen ovan som är en av mina favvo blusar! Köpte faktiskt den av en tjej på skolan för några år sedan, hon använde den inte så jag fick köpa den!! Den är från H&M från början men säkerligen några år gammal. Tror att den tillhör Lanvin kollektionen om jag ska vara helt ärlig. Gillar den verkligen! 
 
Eftersom att den inte finns kvar så gjorde jag ett collage med liknande blusar ute i butik idag!
 
Kram! /Moa 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNAPSHOTS // THURSDAY
 
 
 
 
 
 
God morgon torsdag! ♥ 
 
Idag var jag på gymmet 06:30 !!!!!! Fattar ni? Det var Ida (min moster) som bokat två pass innan klockan 08:00 och jag trodde jag skulle dö. Dock så fick jag åka hem och sova nu efteråt, så ska krypa ner i sängen och ta igen några timmars sömn (haha låter som att jag gått upp mitt i natten, men tro mig är man ingen morgonmänniska så är man inte!) Haha! 
 
Ska ner på stan en sväng sen och kika på lite grejer, sen får vi se hur kvällen blir, middag hemma eller ute! Ha en bra dag hörrni! 
 
Kram /Moa 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
YESTERDAYS PHOTOSHOOT
 
 
 
 
 
 
... Lite Behind the Scenes bilder från gårdagens plåtning för NollTvå. Fick ju äran att agera stylist och hade plockat ihop några outfits från två lokala butiker som de skulle samarbeta med, Underverket & Storsten. Så efter att ha roddat med det hela morgonen, sprungit och hämta upp allt jag lagt undan osv så hämtade vi modellen, och käkade lite lunch på Snobben medans hon fixade håret. Tyvärr så var jag tvungen att dra till tåget tidigare så hann aldrig följa med till stället vi skulle fota på, men litar på dem och tror det blev jätte bra! Ryan (fotograf + ägare av tidningen) är verrkligen så proffsig och härlig att jobba med! Ska bli kul att få göra lite grejer för dom framöver! :D
 
Kram på er hörrnii! Kram /Moa ♥ 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IT'S MA 19TH BIRTHDAY!
 
 
 
 
 
God morgon!!
 
...Woho! Grattis till mig, haha! 19 år och det känns faktiskt rätt gammalt ... 18 var en big deal och något man hade nedräkning på telefonen till, värsta festen med planering månader innan osv, men nu då? Haha! Ser verkligen fram emot att bara fira mig födelsedag här uppe i lugn och ro, knappt fira om jag ska vara ärlig. 19 är väl ett mellanår precis som 17? Nästa år blir det 2.0, new chapter in life näst intill! 
 
Hoppas på en något bra dag i alla fall, vi firade mig lite hos pappa i måndags och på lördag ska vi fira hos mamma, lägger upp lite presenter sen! :D 
 
KRAM PÅ ER BÄSTA NI ♥ 
 
Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VACATION MEANS NEW DESTINATION ...
 
 
 
Kvällen spenderades på Arlanda, all by myself. Tog tåget från Dalarna efter lunch för ville ha god marginal innan flyget skulle gå, vilket resulterade i några timmar att slå ihjäl på flygplatsen. Men det var mysigt, like always!
 
Vart ska jag då? Sitter just nu på Hawaii!! ... Sjukt! Haha skoja, landade i ett regnigt Umeå för ca en timme sedan och nu sitter jag nyduschad iklädd myskläder i min mosters soffa. Så kul att äntligen få komma upp hit! Det blir alltid lite av en healthy-weekend när man är här och hälsar på eftersom att hon jobbar som PT på gymmet här uppe som har europas största anläggning. Men det är bra, har blivit en och annan tårtbit för att inte tala om donken på bilden ovan hehe ... Så ser fram emot att göra något nyttigt här uppe! :D
 
I morgon ska vi först käka en låång frukost och sedan bege oss upp till gymmet, ska träna lite medans hon jobbar fram tills lunch och på kvällen blir det middag och ett glas eventuellt. Första gången jag inte är hemma på min födelsedag! Woho! Exciting ;-) Haha! 
 
Ha en himla fin kväll! Kram /Moa ♥ 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg