RED + SILK
 
 
 
 
 
 
LINNE - VICTORIAS SECRET (org. nattlinne) // KJOL + SKOR - FOREVER21
 
Alltså, hur skön är inte den hära silkestrenden inspirerad av 90'talets simpla silhouetter? Tycker absolut att man kan använda vanliga nattlinnen/klänningar då det finns så himla mycket fint i butikerna av den sorten just nu, om inte så KOMMER det bli en stor trend senare i höst. Silkestoppar som linnen med spaghettisnören till axelband eller blusar med trumpetärm. Såg ni förresten att bloggen fick ett litet lyft med nya headern? Tyckte faktiskt att den blev väldigt fiin! Älskar rosor! :D
 
Just nu sitter jag på kontoret med en kopp kaffe och ska jobba klart med en rapport om MEN's Fashion från PARIS modevecka säsong ss18. Ha en toppen dag hörrni, kram /Moa 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OLD TOWN
 
 
 
Vädret var så himla fint igår så vi gick en sväng till gamla stan och tog en fika. Man borde verkligen ta sig dit oftare, så mycket mysiga och framförallt charmiga ställen att bara sitta och mysa på. Passade även på att göra en liten photoshoot ... haha stackars Viktor. Har ju ingen annan av mina vänner eller mamma som kan fota mig här så med noga direktiv får han ställa upp. Vem vet, kanske blir king på de där, tack vare mig! Haha nejdå, han är faktiskt duktig ;-) 
 
Outfitbilderna är på G under dagen, så håll utkik och ha en toppen onsdag hörrni! Snart helg, kämpa! ♥ 
Kram /Moa 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I.N.T.E.R.I.O.R
30 Designers secret tips: Wonderful Home Decoration http://engelta.hubpages.com/hub/30-Designers-secrets-Wonderful-Home-Decoration:
 
7 Breathtaking Bathrooms | Projects | Interior Design--I really love the use of these windows as doors and sides of the shower enclosure! But the cleaning??:
 
Scandinavian studio apartment inspiring a cozy, inviting ambiance:
 
A gorgeous and cozy neutral bedroom with "Easy Like Sunday Morning" sign and black and white framed photograph:
 
Дизайн. Розовое кресло. make-up станция:
 
cool Sugar crystals inspired the interior design of this new dessert bar:
 
Källa: Pinterest
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY PICK
 
 
 
 
 
 
 
1. S.Oliver (HÄR) 2. Stockholm Designgroup (HÄR) 3. Rockport (HÄR)
 
Fick äran att välja ut mina topp 3 val av skor inför hösten 2016. Bland trenderna finns fortfarande mycket snörning och i början kan vi fortfarnde visa lite hud utan att frysa allt för mycket. De klassiska pumpsen finns såklart med även denna säsong men för att uppgradera oss lite plockar vi fram en mocka version i dovare färger. Ankelbootsen är perfekta när det börjar bli lite kallare, khaki grön är dessutom en av säsongens snyggaste färger enligt mig! 
 
I samarbete med skobranschrådet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
INTE EN VANLIG DAG
 
 
 
 
 
 
 
Idag är ingen vanlig dag för det är denna mannens födelsedag, som dessutom är min lilla pappa. Världens bästa! Glad att jag har diiig! ♥  I morgon fyller även bästa vännen år. Liite tråkigt att man ej är hemma och får gratta dessa... Skickar en hälsning iaf! Stort grattis till två viktiga människor i mitt liv! :D
 
Nu har jag precis duschat och käkat frukost. Har hållit mitt löfte även dag och varit ute på morgon prommis. Dock med ett par blödande hälar visade de sig ... haha. Aj! Skavsår deluxe och kan knappt ha några skor?! Går runt i Birkens på jobbet vilket i och för sig är väldigt skönt! Ska köpa mig ett par nya hade jag tänkt. Verkligen världens skönaste skor!! :) Det var dock värt det då solen sken över hela Stockholm och morgontrafiken inte hunnit komma igång än, så fridfullt och himla vacker stad! 
 
Ha en fantastisk dag hörrnii, kommer som sagt upp med ett litet samarbets inlägg idag, håll utkik!
Kram /Moa ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg