STHLM FASHION WEEK - DAY 2
 
Modeller till Ida Sjöstedt.
Fina Salem! Alltid on point! 
Ebba Von Sydow med väninna.
Besök från våra Norska vänner och storbloggare!
 
Efter att ha varit och kollat på Swedish Talents utställningen stannade jag och Matilda kvar och fotade lite utanför Ida Sjöstedt visningen som var på Berns igår. Älskar atmosfären som är på fashion week! Ikväll är det som sagt vår tur att gå på visning då Zalando visar sin nya kollektion, även den på Berns. Ska bli spännande! 
 
Stockholm bjuder dessutom på strålande sol! Underbart!
Ha en fin dag. kram! /Moa ♥ 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WHAT'S COMING UP ...
 
God morgon på er!
 
Jag och Matilda har nyss käkat lite frukost och just nu sitter jag i soffan och redigerar bilder från gårdagen som kommer upp alldeles strax. Dagen blir ganska lugn och vi ska mest ta de lugnt här hemma och förbereda inför kvällen då det är visning på schemat. Ska packa min väska också här hemma för att åka tillbaka till Dalarna ikväll och sedan direkt mot Oslo.
 
Men först ... let's dress up for tonight! ;-)
Ha en fin kväll! 
 
/Moa ♥ 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY FAVS ON YOUTUBE
 
 
 
Janni Delér - Travel, Fashion, Lifestyle
 
Angelica Blick - Fashion & Lifestyle
 
... Känns som att fler och fler börjar haka på youtube trenden, då pratar jag om de lite äldre "storbloggarna" och inte bara massa unga nyuppkomna så kallade "youtubers". Tycker det är så kul att kolla videos på framföralt dessa större bloggare då man får en liten mer personlig inblick i deras liv! :D
 
Har läst Jannis blogg sedan länge och började följa hennes youtube kanal för ett tag sedan, Så himla härlig och man blir så avundsjuk på livet hon lever där nere i värmen med Jon. Så mysigt! Angelicas kanal hittade jag nyss om jag ska vara helt ärlig. Har träffat Angelica personligen några fåtal gånger och hon är även hon en sån himla mysig människa! Har långt ifrån sett alla hennes videos så det får bli next project ;-) 
 
Om ni har tips på lite kanaler som liknar dessa får ni gärna lämna en kommentar!! Så kul med lite nytt! 
Eller om ni vill att jag ska göra någon video kanske?! hah. Har ju gjort typ tre stycken. Skulle kanske vara något nytt! ;-)
 
Ha en fin tisdag kära ni! Kram /Moa ♥ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LET'S PLAY
 
 
 
 
 
 
Detta var alltså det vi ägnade en dryg timme åt i hallen igår! Badminton!! Haha! Så kul! Fick värsta flashbacksen från skol idrotten som var senast jag spelade. Det var jag Viktor och hans föräldrar, vi mot dom. Gissa vilka som vann? Dom, alla tre matcherna dessutom. Vilket kanske besvarar frågan på om jag är bra på sporten eller inte, hehe ...! Men det var kul att prova något annorlunda. Det är ju trots allt en typ av träning! Tror det är nyttigt att utmana sig själv och sitt vardagliga rörelsemönster lite då och då, all sorts träning är ju bra träning, hiho! ;-) Men jag tror dock vi kan konstatera att jag ska hålla mig till dansen framöver ändå. 
 
Kram! /Moa 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STHLM FASHION WEEK IS HERE!
Ovan Stylein (Summer Spring 17) som var en av de första ut när modeveckan äntligen tagit sig till Stockholm. 
 
 
Backstage bilder från Whyred visningen ss17.
 
Ja, då var det dags!! Äntligen är Stockholm Fashion week här och vi får se trenderna inför våren 2017. De flesta visningarna kräver ju en inbjudan och jag har faktiskt lyckats fått till några, vilket är super roligt! Men de finns några som är öppna för allmänheten, ni hittar hela schemat HÄR!  
 
Förresten, så har jag 3 BILJETTER till Ida Klamborn visningen i morgon kl 12:00 på The Black Box, Regeringsgatan 65, MOOD District. Så om ni är intresserade av dem kontakta mig på instagram i morgon bitti! @mooaalm heter jag där!!
 
I morgon kommer förresten Matilda till mig! Ska bli såå kul att träffa henne! Vi har massa roligt planerat både i morgon och på onsdag. Uppdaterar mer later!
 
Kram på er! /Moa ♥ 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg