SHOWPO
 
Vill bara tipsa om en webbshop som jag fallit pladask för under en längre tid!! www.showpo.com Hur classy och snygga är inte dessa kläder?! Ingen svensk shop dock, men dom shippar till Europa och Sverige står med på deras sida så det ska vara hur lugnt som helst! :) Dessutom är det fri frakt när man beställer över en viss summa (kan förekomma tull dock? kolla upp det innan isf!) 
 
Ni hittar även dem på instagram, vilket var stället jag först upptäckte dem under namnet @showpo !!
IN OCH SHOPPA GIRLS!! ♥ 
 
/Moa 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THURSDAY MORNING +
 
God morgon snyggingar! 
 
Eftersom att jag fortfarande är dunderförkyyld så blev det ingen träning i morse utan väcktes snarare av ett litet monster som kom och kröp upp i sängen bredvid mig, Emil 5 år, haha. Gjorde mig en god frukost bestående av yoghurt + äpple + kanel (ni måste testa!!) och lite annat. Sen så ska vi vara utklädda tilll killar idag i skolan ... haha. Det finns en så kallad utspringningslista för oss treor där klassen får poäng för att göra massa olika saker, den klass som samlar ihop mest poäng får springa ut först ;-) Rätt kul ändå! Igår så gifte jag mig t.ex med Therese i klassen, det var utklädnad, präst och allt! En dag hade alla pyjamas på sig och Matilda gick in i ett klassrum och tog över en lektion. Allt detta filmas och läggs ut på ett instagramkonto skapat av varje klass. Så om ni vill se när vi håller på och fjantar runt oss så in och följ HAGSTROMSKA_ES13 på instagram!! 
 
Som tur är så sak vi bara vara ute i våra estet-klassrum idag, där vi ej träffar så mycket folk. Var dock ganska skönt att gå klädd som kille, haha. In och kolla filmen på instagram sen!!
 
Ha en bra torsdag kära ni! Kram /Moa ♥ 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNAPCHAT V.17
 
1. Som sagt, kämpar med bara ben medans vädret inte riktigt verkar vilja hela vägen ... // 2. Celfiée // 3. Började på en tyllkjol som ska vara till slutkollektionen idag, MÅNGA lager att klippa ... spännande! // 4. Sommar blusen är på!! Glad var jag för de. // 5. Vi har köpt nya utemöbler, så förutom matbordet på framsidan så har vi nu även en "lounge", såå sköna! Jag och lillebror premiär invigde dom med lite eftermiddags häng! // 6 + 7. Nya Lily & Rose örhängena (längst t vänster) som jag  fick av mammii! Älskar! ♥ 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I WANNA GO ...
 
Ni anar inte hur stora cravings jag har på att resa just nu! Så mycket planer som snurrar i mitt huvud i och med studenten, vill bara bort verkligen! Om det är något jag ska göra när jag gått klart skolan så är det ut och resa, dock inte på en gång. Men efter ett år eller två med jobb och tjäna lite pengar här hemma i Sverige/Norge så vill jag absolut ut och se världen! Det som jag mest lockas av just nu är USA, dessutom är det ju ganska lagomt att vara 21 när man åker dit väl? Så man får ut så mycket av möjligt av resan (har dem inte 21+ på alla klubbar osv där?) 
 
Har ni något dröm resemål?? Tell me!! 
 
 
PS ... om du prenumererar på secretescapes.se så får du tips om en massa bra deals till platser och rabatter på hotell/flyg!! Du kan få nys om ställen som du inte alls hade tänkt på, super bra verkligen! 
 
Kram /Moa ♥ 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
YSL CONCEALER
 
 
 
 
"The golden pencil" även kallad, min favorit of all times när det kommer till concealer! Hade alltid denna förut men nu har det gått ett tag sedan, har "glömt" bort den fram tills i mars då jag fick den av Helén min låtsasmamma på min födelsedag. Den är verkligen outstanding! Använder den för de ljusa partierna på kindben, näsa mellan brynen och sen är den perfekt storleksmässigt för att markera gropen och strecken upp till näsan för fylligare läppar!! Jag har nr 2. Det finns 1, 2 & 3 i tonskala men tycker 2an passar min hy bäst. 
 
Ha en himla bra onsdag kära ni, kram /Moa ♥ 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg